VEGA

Savršen omjer
svjetla i sjene

VEGA

MS Siluett® VEGA preklopno-klizne grilje naglašavaju jedinstven karakter objekta izvana, pružajući istodobno optimalan omjer svjetlosti i sjene iznutra, u svako doba dana i pri svim jačinama sunčeve svjetlosti. To ga čini omiljenim izborom svih vlasnika obiteljskih kuća i vila.

Kao i HALO model, pruža zaštitu od vremenskih nepogoda, kao i neželjenih pogleda izvana. Zahvaljujući svojim izvanrednim karakteristika, MS Siluett® VEGA krasi mnoge višestruko nominirane i međunarodno nagrađivane projekte.

MS Siluett® VEGA grilje jednako su atraktivne u drvenoj kao i aluminijskoj izvedbi. Osim različitih materijala, korisnicima su na raspolaganju i sve boje RAL skale za aluminijsku verziju, dok drvenu krasi prirodna boja cedra. Optimiziran i posebno prilagođen okov visoke kvalitete omogućava njihovo lako korištenje i pozicioniranje. MS Siluett® VEGA grilje vole prirodu te su u potpunosti napravljene od biorazgradivih materijala. Njihova iznimna kvaliteta jamči i niske troškove održavanja te visoku izdržljivost i dugotrajnost.

Želite više informacija?

Kontaktirajte nas za tehničke nacrte i sve ostale detalje.