HALO

Uvijek idealna
količina svjetlosti

HALO

Tajna savršene regulacije svjetlosti pomoću MS Siluett® HALO grilja leži u zlatnom rezu. Takva konstrukcija letvica i razmaka između njih omogućava potpunu blokadu svjetlosti kad je sunce najjače, a kako se jačina sunčevog zračenja smanjuje, sve veća količina svjetlosti ulazi u prostor, osiguravajući tako uvijek idealnu količinu svjetlosti. Ni jedan drugi sustav zasjenjivanja ne pruža takvu optimalnu zaštitu od sunca.

Položaj letvica na MS Siluett® HALO griljama je horizontalan, a krila se pomiču lakim klizanjem po optimiziranom okovu. Preklapanjem dva krila prostor se potpuno zasjenjuje, dok se širenjem krila prema bočnim zidovima osigurava maksimalna količina sunčeve svjetlosti kada korisnici to žele.

Baš kao i VEGA model, MS Siluett® HALO grilje izrađuju se od drvenih ili aluminijskih letvica, po želji korisnika. Na raspolaganju su sve boje prema RAL skali za aluminijske modele, uz mogućnost dodatnih efekata, dok drveni modeli dolaze u prirodnoj boji cedra koja s vremenom poprima plemenitu patinu. MS Siluett® HALO grilje u potpunosti su napravljene od prirodnih materijala visoke izdržljivosti, što korisnicima garantira trajnost i niske troškove održavanja.

Želite više informacija?

Kontaktirajte nas za tehničke nacrte i sve ostale detalje.